Els pins dels jardins malauradament poden estar afectats per una de les plagues més comunes, la processionària, caracteritzada per les típiques bosses blanques formades a dalt dels pins i les fileres d’erugues que causen danys importants als pins, amb efectes urticants i molestos a persones i animals.

Època adequada.

És ara a la tardor, el moment idoni per combatre la processionària  perquè les larves  comencen a néixer, les quals són més sensibles als insecticides i encara no han produït defoliacions importants.

Sistema innovador: Endoteràpia. maletí

Destaquem l’endoteràpia com sistema de tractament més revolucionari, ja que permet tractar els pins sense contaminar el medi ambient ni perjudicar la salut de les persones.
Aquest mètode consisteix a injectar directament al sistema vascular de l’arbre el producte necessari per controlar la plaga. El producte és aplicat a través d’injeccions des de la base fins a les fulles, les quals seran menjades per les larves i aquestes acabaran morint.

És un sistema molt efectiu perquè l’insecticida queda a l’interior de les fulles i allà queden actius durant mesos. Destaca l’absència d’atomització de productes químics en l’ambient i la total innocuïtat per a la salut humana podent-se utilitzar a qualsevol hora del dia.

607

Cal actuar com més aviat millor, per això no dubtis en contactar amb els professionals. Si en voleu saber més, ens ho podeu consultar.