L’Escola de Formació Professional Quintanes de Les Masies de Voltregà ha visitat les nostres instal·lacions de Rubí. Un grup d’alumnes del Primer Curs del Grau Mitjà de Jardineria ha vingut a fer una visita guiada i presentació de com funciona la nostra empresa, tots els nostres serveis, el tipus de perfil professional què tenim i busquem, els procediments sostenibles que seguim, etc.

La presentació l’ha realitzat el nostre director tècnic, Roger Genescà, a la nostra aula de formació. Seguidament, els ha acompanyat a fer una visita per les instal·lacions on s’ha pogut observar els nostres magatzems, els vestuaris, la nostra zona de compostatge i gestió de residus. Els estudiants tenien especial interès a descobrir com s’organitza i treballa una mitjana empresa com la nostra.

Es tracta d’una visita que fem de manera anual com a recurs educatiu per l’escola de formació. Però per a nosaltres també és molt enriquidor veure com les noves generacions tenen interès en l’ofici. En la nostra empresa es poden realitzar pràctiques professionals, així que tenim les portes obertes a aquest tipus de visites. Si la vostra escola de formació també vol gaudir d’aquesta visita i oferir un lloc on fer les pràctiques als seus alumnes, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Estem encantats d’oferir-vos oportunitats laborals!