L’ús continuat dels jocs infantils o del mobiliari urbà, sumat a altres factors, com les inclemències meteorològiques, provoquen el deteriorament d’aquests equipaments.

Un correcte manteniment de les zones de joc, garanteix un òptim nivell de seguretat i allarga la vida útil dels diversos elements.

Parcs i Jardins Catalunya, distribuidor exclusiu d’Eibe a Catalunya, ofereix un servei de manteniment de qualitat de parcs infantils i mobiliari urbà. Treballem per a administracions públiques i clients privats com són comunitats de veïns, hotels o càmpings.

Estudis de situació

És el primer pas abans de decidir les actuacions a realitzar. És imprescindible abans de qualsevol actuació de manteniment. L’estudi, realitzat pels nostres tècnics, permet establir el llistat de tasques necessàries per aconseguir unes instal·lacions en bon estat, així com els materials i recursos per a l’execució de les reparacions.

Servei d’inspecció i manteniment

Periòdicament, seguint estrictament la normativa, i en funció de les instruccions del fabricant, realitzem les inspeccions necessàries i les tasques de manteniment més adequades en cada cas.

Posada a punt

Des de la substitució d’un element espatllat, fins al repintat de tot un element o l’ajustament d’una estructura desajustada.

Disposem dels recanvis necessaris per afrontar qualsevol reparació. Disposem d’elements de diferents marques.

Servei d’urgències

Davant de qualsevol incidència, disposem d’un servei d’urgències per a realitzar reparacions de parcs infantils i de mobiliari urbà durant les 24 hores i els 7 dies de la setmana.