Qualitat

Eibe és un fabricant alemany de jocs per a parcs infantils amb anys d’experiència. Amb jocs instal·lats arreu d’Europa, el seu producte garanteix durabilitat i qualitat. Les instal·lacions s’entreguen amb garantia a llarg termini.

Medi ambient

La fusta amb què es fabriquen els jocs d’Eibe prové de boscos sostenibles, 100% garantits i amb certificació FSC® (COC). El procés de fabricació garanteix també el màxim respecte pel medi ambient.

Varietat

Ampli catàleg amb una gran varietat de referències. Permet trobar idees i solucions tradicionals o originals per a parcs públics, empreses, o comunitats de propietaris. Cada instal·lació és única. Des de grans composicions fins a petits parcs per a zones verdes.

Servei integral

Cobrim tot el procés de vida d’un parc infantil: des del seu disseny fins al seu manteniment, passant per la fabricació, el disseny i la instal·lació.

Innovació

Els productes d’Eibe són productes únics, amb l’habilitat d’afegir valors educatius als moments de diversió dels nens i nenes. Àrees de joc amb conceptes imaginatius i dissenys a mida.