Parcs i jocs infantils per a hotels i càmpings

Parcs i jocs infantils per a hotels i càmpings 2018-05-15T07:03:32+02:00

Afegeix un plus al teu hotel o càmping amb una zona de jocs infantils de qualitat.

A Eibe t’oferim un producte de la màxima qualitat amb una relació qualitat-preu excel·lent. Disposem d’un ampli catàleg per dissenyar la teva zona de jocs més adequada pel teu allotjament.

Els teus visitants més petits t’ho agrairan… i els seus pares, també.

eibe: qualitat i respecte pel medi ambient

Dissenyem, fabriquem i construïm el teu parc infantil amb elements de qualitat, amb respecte pel medi ambient i amb la garantia d’una marca alemanya de prestigi com ho és Eibe.

La fusta amb què es fabriquen els jocs d’Eibe prové de boscos sostenibles, 100% garantits i amb certificació FSC® (COC). El procés de fabricació garanteix també el màxim respecte pel medi ambient.

Varietat

Ampli catàleg amb una gran varietat de referències. Permet trobar idees i solucions per a diferents empreses, ambients o espais. Des de grans instal·lacions fins a petits parcs per a zones verdes.

Descarrega’t el catàleg

Amb gairebé 600 pàgines, el catàleg d’Eibe 2018-2019 inclou totes les referències de producte del fabricant. S’hi detallen els productes de les 8 gammes amb exemples de diverses combinacions.

Facilita’ns les teves dades i el rebràs al teu correu electrònic.

    Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d'Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@parcsijardinscatalunya.com. Per a més informació consulti la nostra Política de Privadesa.

    Servei integral

    Cobrim tot el procés de vida d’un parc infantil: des del seu disseny fins al seu manteniment, passant per la fabricació, el disseny i la instal·lació.

    Innovació

    Els productes d’Eibe són productes únics, amb l’habilitat d’afegir valors educatius als moments de diversió dels nens i nenes. Àrees de joc amb conceptes imaginatius i dissenys a mida.