Jardineria.

Oferim tots els serveis necessaris per a la jardineria i el medi ambient, tant per a particulars com per a l’administració. Comptem amb personal especialitzat i qualificat, i amb gairebé 50 anys d’experiència en el sector.

Disseny

Transformació d'un àrea a l'aire lliure. El nostre equip s'encarrega de projectes complets o parcials per a qualsevol espai verd.

Construcció

Realitzem tots els tipus de construcció de jardins i espais verds, incloent remodelacions integrals. El nostre equip d'experts es fa càrrec de tot.

Manteniment i conservació

Manteniment d’espais verds, jardins privats i públics, zones esportives, espais escolars, zones industrials, àmbits periurbans.... Treballs d’arboricultura.

Servei de poda

Gestionem la campanya de poda del teu municipi. Els nostres professionals tenen una àmplia experiència en gestió de l'arbrat.

Arboricultura

Atenció integral a l'arbrat. Des dels treballs de poda i cirurgia arbòria als tractaments fitosanitaris. Cuidem cada arbre com si fos l'únic.

Forestal

Manteniment de les infraestructures per a la prevenció d’incendis, així com l’ordenació de l’accés de persones i vehicles a zones rurals i forestals.

Regs automàtics

Estudiem la millor manera d'aportar aigua a les plantes per a afavorir el seu desenvolupament. Sense oblidar l'ús sostenible d'un bé comú: l'aigua.

Viles Florides

Col·laborem amb Viles Florides. Reb el nostre assessorament i servei per a convertir-te en Vila Florida o aconseguir Flors d'Honor.

Projectes destacats de jardineria