Construcció.

Construïm tota mena d'espais verds, jardins i parcs.

Utilitzem les tècniques més capdavanteres en la construcció del jardí. Disposem de tot tipus de maquinària i el nostre equip humà està especialitzat i qualificat per a tot tipus de tasques.

La nostra empresa realitza els serveis de construcció en consonància, amb actuacions professionals, flexibles, tècnicament competents, de manera eficient, amb una bona relació qualitat/preu i sense oblidar el compromís amb les exigències legals, urbanístiques, de seguretat i de respecte al medi ambient.

Qualitat i experiència en construcció

Aprofitem la nostra àmplia experiència en jardineria i paisatgisme per donar solucions als clients. La gestió dels projectes és integral.

Disposem dels materials i productes necessaris amb la qualitat que es requereix.

Implantació i execució dels treballs d’obra, amb operaris especialitzats en cada camp (obra, pintura , reg automàtic, gespa artificial, plantacions, etc.).

Tenim tots els materials i operaris per a treballs d’obres i reformes en exteriors: terrasses, porxos, pèrgoles, tanques, terres resistents d’exteriors en fustes, imitació de fusta, etc.

Projectes de construcció de jardins destacats

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Pots contactar amb nosaltres si necessites més informació dels nostres serveis. Per qualsevol dubte o aclaració o demanar el pressupost de subministrament d’un joc infantil. 

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.