Disseny.

Som paisatgistes.
Dissenyem jardins, parcs i espais verds.

El disseny és el primer pas per a crear o remodelar un jardí.

Compaginem les necessitats i desitjos del client amb les condicions físiques i ambientals de l’espai.

Pensem en l’evolució del jardí a llarg termini i en el seu manteniment.

Elaborem els projectes tenint en compte les característiques dels espais, els usos previstos, l’entorn social, els antecedents, l’entorn físic, el medi ambient i les directrius marcades pel promotor.

 

El disseny és la garantia de l'èxit d'un jardí.

Des del projecte d’un nou espai fins a la remodelació d’un existent, el nostre equip de professionals l’ajuda en el camí de l’èxit.

Pensem en el dia a dia del jardí, les nostres propostes són sostenibles en el temps, no només avui. Estudiem les condicions tècniques dels espais: sol i ombra, orientació, temperatura, desnivells, possibles vistes, etc.

Assessorament.
Us assessorem en tots els elements del jardí.

Jardineres, escales, il·luminació, tancaments, materials, fustes….. també formen part d’un espai exterior.

Projectes de disseny de jardins destacats

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Pots contactar amb nosaltres si necessites més informació dels nostres serveis. Per qualsevol dubte o aclaració o demanar el pressupost de subministrament d’un joc infantil. 

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.