Rebem la visita de l’Escola Quintanes.

Els estudiants entrant al magatzem de Parcs i Jardins catalunya

L’Escola de Formació Professional Quintanes de Les Masies de Voltregà ha visitat les nostres instal·lacions de Rubí. Un grup d’alumnes del Primer Curs del Grau Mitjà de Jardineria ha vingut a fer una visita guiada i presentació de com funciona la nostra empresa, tots els nostres serveis, el tipus de perfil professional què tenim i busquem, els procediments sostenibles que seguim, etc.

La presentació l’ha realitzat el nostre director tècnic, Roger Genescà, a la nostra aula de formació. Seguidament, els ha acompanyat a fer una visita per les instal·lacions on s’ha pogut observar els nostres magatzems, els vestuaris, la nostra zona de compostatge i gestió de residus. Els estudiants tenien especial interès a descobrir com s’organitza i treballa una mitjana empresa com la nostra.

Es tracta d’una visita que fem de manera anual com a recurs educatiu per l’escola de formació. Però per a nosaltres també és molt enriquidor veure com les noves generacions tenen interès en l’ofici. En la nostra empresa es poden realitzar pràctiques professionals, així que tenim les portes obertes a aquest tipus de visites. Si la vostra escola de formació també vol gaudir d’aquesta visita i oferir un lloc on fer les pràctiques als seus alumnes, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Estem encantats d’oferir-vos oportunitats laborals!

Feu un comentari