Regs automàtics.

Som especialistes en la instal·lació de reg automàtic.

Execució, manteniment i control de sistemes de reg automàtics, autònoms o centralitzats, sempre amb el condicionant d’aprofitar els recursos hídrics de la manera més eficient i sostenible.

  • Assessorament tècnic en la redacció i el càlcul dels projectes de reg.
  • Control en l’execució de la instal·lació de la xarxa de reg.
  • Control del consum d’aigua dels espais verds a través de telegestió i altres sistemes de gestió.
  • Gestió sostenible del reg.

L’escassetat d’aigua potable és un problema general del nostre planeta. L’aigua és un bé col·lectiu del qual no es pot fer un mal ús. El nostre objectiu en cadascun dels projectes que desenvolupem és aconseguir la màxima eficiència en el consum d’aigua.

Serveis d'instal·lació de regs automàtics

XARXES DE REG AUTOMÀTIC I PROGRAMABLES, disseny i instal·lació de xarxes de reg que cobreixin les necessitats concretes de cada jardí, incloent-hi dispositius programables que en facilitin el manteniment i la gestió.

RECUPERACIÓ D’AIGÜES PLUVIALS, reduir la inversió en recursos hídrics és molt important, proposem sistemes per a acumular aigua de pluja per al reg.

EQUIPS DE BOMBEIG, depenent de les característiques del jardí o zona enjardinada, és possible que sigui necessari un equip de bombeig d’aigua que permeti que el reg sigui possible i uniforme en tota la superfície.

Servei permanent d’urgències, servei 24h/365 dies pel servei de manteniment de xarxes de reg.

Projectes de reg automàtic

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Pots contactar amb nosaltres si necessites més informació dels nostres serveis. Per qualsevol dubte o aclaració o demanar el pressupost de subministrament d’un joc infantil. 

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.