Aquesta setmana, el nostre equip ha realitzat dues noves formacions 馃摑.

A Parcs i Jardins Catalunya hem marcat un pas ferm en la millora cont铆nua dels nostres serveis aquesta setmana, amb dues formacions crucials que reflecteixen el nostre comprom铆s amb la seguretat dels nostres treballadors i la bona utilitzaci贸 i manteniment de les nostres eines de treball.

馃殤 Formaci贸 de primers auxilis: els membres del nostre equip han completat amb 猫xit la formaci贸 de primers auxilis, adquirint habilitats vitals que reforcen el seu paper en la creaci贸 d’un entorn de treball segur. Els treballadors van abordar conceptes fonamentals com el suport vital b脿sic, la maniobra d’Heimlich i la guia d’actuaci贸 PAS per accidents. La seguretat dels nostres treballadors 茅s la nostra principal prioritat, i aquesta formaci贸 茅s una prova m茅s del nostre comprom铆s en aquesta 脿rea.

馃敡 脷s i manteniment de maquin脿ria de jardineria i forestal: amb un enfocament dedicat al medi ambient, hem intensificat les nostres habilitats en la gesti贸 i manteniment de maquin脿ria de jardineria i forestal. Aquesta formaci贸 subratlla el nostre comprom铆s amb la cura responsable del medi ambient, garantint que les nostres eines s’utilitzin amb precisi贸 i efic脿cia.

馃憦 Inversi贸 en el desenvolupament del nostre equip: ens enorgulleix invertir de manera constant en el desenvolupament del nostre equip, assegurant que estiguin equipats amb les habilitats m茅s actuals i rellevants. Aquesta inversi贸 en la formaci贸 no nom茅s beneficia els nostres empleats, sin贸 que tamb茅 es tradueix en la capacitat d’oferir als nostres clients serveis de m脿xima qualitat. Estem compromesos a mantenir-nos a l’avantguarda de les pr脿ctiques de la ind煤stria i a proporcionar un servei excepcional.

WhatsApp Image 2023-12-27 at 10.27.36

Feu un comentari