Finalitzem amb èxit Municipalia 2023.

Fira de Lleida, 19 d’octubre

La fira Municipalia 2023 ha arribat a la seva conclusió, deixant-nos amb una bona sensació i la promesa d’un futur més verd i sostenible als parcs infantils.

L’esdeveniment no només va servir com a plataforma per presentar les últimes innovacions en el sector dels jocs infantils, sinó que també va marcar una fita significativa amb la visita de Laura Vilagrà, Consellera del Govern de Catalunya, on ha pogut parlar una estona amb el nostre director tècnic, Roger Genescà.

Un dels moments més destacats de la visita va ser quan la Consellera juntament amb el seu equip, van pujar a un dels nostres jocs infantils, una imatge que quedarà pel record de Municipalia 2023.

Agraïm a tots els visitants que es van acostar al nostre estand durant la fira i van compartir les seves idees i visions sobre les innovacions de jocs infantils.

Concloent la fira amb èxit, mirem cap al futur amb entusiasme, i estem llestos per continuar liderant el camí de transformar parcs infantils que siguin molt més naturalitzats i sostenibles.

📸 Fotografies realitzades per Gerard Magrinyà.

Feu un comentari