Parcs infantils.

Des del 2017, som distribuïdors i instal·ladors de jocs infantils. Creem i subministrem elements de joc que fan dels espais públics, llocs d’interacció i oci.

Disseny

Estructurem i dissenyem els espais per a optimitzar l'espai amb els millors elements de joc i ho combinem amb treballs de jardineria.

Instal·lació

També formem part del muntatge per a garantir les condicions òptimes i que segueixi la normativa de seguretat. Disposem de la maquinària necessària.

Manteniment

Assegurem les millors condicions al llarg del temps d'aquests espais. Els nostres professionals poden fer el seguiment de totes les instal·lacions que tingueu al municipi i fer les reparacions necessàries.

Assessorament

Atenció assessorada dels nostres tècnics per esbrinar quins jocs responen més a les vostres necessitats: inclusivitat, edats recomanades, tipus de paviment, etc.

Jocs i elements

Descarrega't els catàlegs dels nostres proveïdors per a consultar tots els elements i conjunts. Descobreix les diverses col·leccions de jocs.

Mobiliari urbà

Incorporem mobiliari urbà per a fer aquests espais el més cívics possibles: bancs, taules de pic-nic, brosses...

Les nostres marques

Som distribuidors en exclusiva a Catalunya de la marca alemanya de jocs infantils Eibe.

També ho som de la marca francesa Husson. Oferint les seves infraestructures infantils i adolescents i les equipacions esportives.

Per què triar Parcs i Jardins Catalunya?

Tenim més de 45 anys d’experiència en el disseny de parcs i jardins. Comptem amb personal altament qualificat per al disseny de les àrees de joc infantil.

Tots ells són enginyers agrícoles amb dilatada experiència i amb formació sobre les normatives de qualitat i seguretat, especialment les normes UNE-EN-1176, UNE-EN-1177, UNE-147101, UNE-147102 i UNE-147103, d’obligat compliment, entre d’altres.

Comptem també amb operaris amb llarga experiència per al seu muntatge, instal·lació i manteniment, i de tota la maquinària necessària.

Projectes destacats de parcs infantils