Camí de Can Xercavins, s/n · 08191 Rubí (BCN)

Els parcs i places dels nostres pobles i ciutats no serien el mateix sense els parcs infantils. Les zones d'oci infantils són espais de joc, de socialització i de generació de comunitat.

A Parcs i Jardins Catalunya dissenyem, projectem i instal·lem àrees de joc a Catalunya per a parcs públics, escoles, comunitats de veïns, i empreses com hotels o càmpings.

Som distribuidors en exclusiva a Catalunya de la marca alemanya de jocs infantils Eibe. Si voleu conèixer els eus productes, entreu ara a la web d'Eibe i Parcs i Jardins Catalunya.

Tenim 40 anys d'experiència en el disseny de parcs i jardins. Comptem amb personal altament qualificat per al disseny de les àrees de joc infantil. Tots ells són enginyers agrícoles amb dilatada experiència i amb formació sobre les normatives de qualitat i seguretat, especialment les normes UNE-EN-1176, UNE-EN-1177, UNE-147101, UNE-147102 i UNE-147103, d'obligat compliment, entre d'altres.
 
Comptem també amb operaris amb llarga experiència per al seu muntatge, instal·lació i manteniment, i de tota la maquinària necessària.

Realitzem projectes i manteniment per a ajuntaments centres educatius, empreses, hotels i càmpings, comunitats de veïns i particulars.

Els nostres serveis

Poseu-vos en contacte amb nosaltres sense compromís.
Estem preparats per dissenyar i executar el seu projecte amb èxit.

Ompli el formulari i el trucarem o, si ho prefereix, truqui'ns al:

Alguns dels nostres clients:

Ajuntament de Begues

Ajuntament de Puigcerdà

Ajuntament de Castellbisbal

Ajuntament de Rubí

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Ajuntament de Girona

Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet

Ajuntament de Montcada i Reixac

Diputació de Barcelona