Disseny de parcs.

Projectes integrals de disseny, instal·lació
i manteniment de parcs infantils i zones d'oci.

Realitzem projectes integrals de disseny, instal·lació, manteniment i assessorament en parcs infantils i zones d’oci.

Els nostres enginyers, tots ells formats en enginyeria i coneixedors de les normatives relatives a jocs infantils i mobiliari urbà, realitzen projectes d’instal·lació basant-se en les seves necessitats i en les possibilitats de l’entorn. Sempre treballem els nostres projectes amb la finalitat de mantenir la uniformitat estètica de l’entorn i la integració dels elements instal·lats en aquest espai.

Amb més de 40 anys d’experiència en el disseny de parcs i jardins, podem fer propostes de qualitat amb tots els requisits tècnics i amb lliurament del projecte, pressupost, plànols i, fins i tot, modelatge en 3D.

Dissenyem per a:

  • Ajuntaments
  • Centres educatius
  • Empreses
  • Hotels i campings
  • Comunitats de veïns
  • Particulars

Projectes de disseny de parcs infantils

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.