Disseny de parcs.

Projectes integrals de disseny, instal·lació
i manteniment de parcs infantils i zones d'oci.

Realitzem projectes integrals de disseny, instal·lació, manteniment i assessorament en parcs infantils i zones d’oci.

Els nostres enginyers, tots ells formats en enginyeria i coneixedors de les normatives relatives a jocs infantils i mobiliari urbà, realitzen projectes d’instal·lació basant-se en les seves necessitats i en les possibilitats de l’entorn. Sempre treballem els nostres projectes amb la finalitat de mantenir la uniformitat estètica de l’entorn i la integració dels elements instal·lats en aquest espai.

Amb més de 40 anys d’experiència en el disseny de parcs i jardins, podem fer propostes de qualitat amb tots els requisits tècnics i amb lliurament del projecte, pressupost, plànols i, fins i tot, modelatge en 3D.

Dissenyem per a:

  • Ajuntaments
  • Centres educatius
  • Empreses
  • Hotels i campings
  • Comunitats de veïns
  • Particulars

Projectes de disseny de parcs infantils

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Pots contactar amb nosaltres si necessites més informació dels nostres serveis. Per qualsevol dubte o aclaració o demanar el pressupost de subministrament d’un joc infantil. 

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.