Camí de Can Xercavins, s/n · 08191 Rubí (BCN)

Parcs i Jardins Catalunya és una empresa amb més de 40 anys de vida. Durant anys ens hem dedicat a l'assessorament, disseny, construcció i manteniment de parcs públics, zones verdes i jardins. Hem treballat tant per a l'administració pública com per a empreses, comunitats de veïns i particulars.

Els nostres enginyers i tècnics tenen una dilatada experiència en la gestió i execució de projectes en espais públics.

Disposem d'operaris especialitzats en formació contínua, coneixedors de les normatives que afecten els parcs infantils i zones de joc, i de mobiliari urbà.

A més, comptem també amb maquinària pròpia i les eines necessàries per a l'execució dels projectes.

Un dels avantatges d'escollir la nostra empresa és el compliment dels terminis de lliurament mitjançant una correcta calendarització i planificació dels nostres projectes.

img_divider

Composicions multijoc

Per a espais amplis, podem oferir-vos tot tipus de composicions de joc amb diferents elements: torres, tobogans, ponts, escales, cordes, rampes, barres ... Disposem també de composicions de jocs infantils temàtics com castells o vaixells.

img_divider

Elements de jocs infantils actius

Podem realitzar dissenys ajuntant diversos elements actius com són: gronxadors, tobogans i rampes, balancins, jocs de molles, tirolines i estructures d'equilibri i gimnàs.

img_divider

Jocs de socialització

Dins de la nostra gamma de mobiliari per a parcs infantils, comptem amb jocs infantils de socialització. L'objectiu d'aquests jocs és crear espais que incitin als nens a jugar en grup.

Podem oferir casetes, estacions de joc, ponts i túnels, jocs de manipulació i sensorials, jocs de materials, jocs de natura i mobles de joc.