Camí de Can Xercavins, s/n · 08191 Rubí (BCN)

Tan important és disposar de parcs infantils i zones d'oci ben equipades, com mantenir-los en bones condicions.

L'ús continuat dels jocs infantils o del mobiliari urbà, sumat a altres factors, com les inclemències meteorològiques, provoquen el deteriorament d'aquests equipaments.

Un correcte manteniment de les zones de joc, garanteix un òptim nivell de seguretat i allarga la vida útil dels diversos elements.

Parcs i Jardins Catalunya ofereix un servei de manteniment de qualitat de parcs infantils i mobiliari urbà. Treballem per a administracions públiques i clients privats com són comunitats de veïns, hotels, càmpings.

Disposem d'un equip de professionals altament qualificats per realitzar les tasques de manteniment sempre d’acord amb la normativa establerta.

_EZE2018-1

Serveis de manteniment de Parcs i Jardins Catalunya:

img_divider

Estudi de la situació:

Quin és l'estat del parc infantil i dels seus elements?

L'estudi de la situació és el primer pas abans de decidir les actuacions a realitzar. És imprescindible abans de qualsevol actuació de manteniment. L'estudi, realitzat pels nostres tècnics, permet establir el llistat de tasques necessàries per aconseguir unes instal·lacions en bon estat, així com els materials i recursos per a l'execució de les reparacions.

img_divider

Servei d'inspecció i manteniment:

Els parcs infantils requereixen d'inspeccions i actuacions de manteniment exhaustives periòdiques. Així ho marquen les normatives europees transposades a normativa espanyola UNE-EN 1176 i la UNE-EN 1177. A més, hi ha normativa espanyola complementària també d'obligat compliment: les UNE-147101, UNE-147102 i UNE-147103. 

A més, n'hi ha d'altres que afecten les àrees de jocs infantils que, encara que no són d'obligat compliment, són recomenables: UNE-172001:2004-IN (senyalització en les àrees de joc), NTJ-09S (sorrals en àrees de jocs infantils) i la NTJ-13R (higiene en els sorrals de les àrees de jocs infantils).

Des Parcs i Jardins Catalunya, oferim el servei d'inspecció i manteniment perquè s'oblidi d'aquestes tasques confiant-ho als nostres tècnics especialitzats. Periòdicament, seguint estrictament la normativa, i en funció de les instruccions del fabricant, realitzem les inspeccions necessàries i les tasques de manteniment més adequades en cada cas.

_EZE2010-1

img_divider

Posada a punt:

Davant d'un element de joc desgastat o trencat, hi ha la possibilitat de reparar-lo. No sempre cal substituir-lo per un de nou.

Els nostres tècnics estan preparats per fer aquesta feina. Des de la substitució d'un element espatllat, fins al repintat de tot un element o l'ajustament d'una estructura desajustada.

Parcs i Jardins Catalunya disposem dels recanvis necessaris per afrontar qualsevol reparació. 

img_divider

Servei d'urgències:

Davant de qualsevol incidència, disposem d'un servei d'urgències per a realitzar reparacions de parcs infantils i de mobiliari urbà durant les 24 hores i els 7 dies de la setmana.

Només cal trucar al 936 990 437 o enviar un email a info@parcsijardinscatalunya.com.