Manteniment.

Servei de consevació de parcs infantils, zones d'oci i mobiliari urbà

Tan important és disposar de parcs infantils i zones d’oci ben equipades, com mantenir-los en bones condicions.

L’ús continuat dels jocs infantils o del mobiliari urbà, sumat a altres factors, com les inclemències meteorològiques, provoquen el deteriorament d’aquests equipaments.

Un correcte manteniment de les zones de joc, garanteix un òptim nivell de seguretat i allarga la vida útil dels diversos elements.

Parcs i Jardins Catalunya ofereix un servei de manteniment de qualitat de parcs infantils i mobiliari urbà. Treballem per a administracions públiques i clients privats com són comunitats de veïns, hotels, càmpings.

Disposem d‘un equip de professionals altament qualificats per realitzar les tasques de manteniment sempre d’acord amb la normativa establerta.

Serveis de manteniment de Parcs i Jardins Catalunya:

Estudi de la situació

Quin és l’estat del parc infantil i dels seus elements?

L’estudi de la situació és el primer pas abans de decidir les actuacions a realitzar. És imprescindible abans de qualsevol actuació de manteniment. L’estudi, realitzat pels nostres tècnics, permet establir el llistat de tasques necessàries per aconseguir unes instal·lacions en bon estat, així com els materials i recursos per a l’execució de les reparacions.

Servei d'inspecció i manteniment

Els parcs infantils requereixen d’inspeccions i actuacions de manteniment exhaustives periòdiques. Així ho marquen les normatives europees transposades a normativa espanyola UNE-EN 1176 i la UNE-EN 1177. A més, hi ha normativa espanyola complementària també d’obligat compliment: les UNE-147101, UNE-147102 i UNE-147103. 

A més, n’hi ha d’altres que afecten les àrees de jocs infantils que, encara que no són d’obligat compliment, són recomenables: UNE-172001:2004-IN (senyalització en les àrees de joc), NTJ-09S (sorrals en àrees de jocs infantils) i la NTJ-13R (higiene en els sorrals de les àrees de jocs infantils).

Des Parcs i Jardins Catalunya, oferim el servei d’inspecció i manteniment perquè s’oblidi d’aquestes tasques confiant-ho als nostres tècnics especialitzats. Periòdicament, seguint estrictament la normativa, i en funció de les instruccions del fabricant, realitzem les inspeccions necessàries i les tasques de manteniment més adequades en cada cas.

Posada a punt

Davant d’un element de joc desgastat o trencat, hi ha la possibilitat de reparar-lo. No sempre cal substituir-lo per un de nou.

Els nostres tècnics estan preparats per fer aquesta feina. Des de la substitució d’un element espatllat, fins al repintat de tot un element o l’ajustament d’una estructura desajustada.

Parcs i Jardins Catalunya disposem dels recanvis necessaris per afrontar qualsevol reparació. 

Servei d'urgències

Davant de qualsevol incidència, disposem d’un servei d’urgències per a realitzar reparacions de parcs infantils i de mobiliari urbà durant les 24 hores i els 7 dies de la setmana.

Només cal trucar al 936 990 437 o enviar un email a info@parcsijardinscatalunya.com.

Projectes de manteniment de parcs infantils destacats

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Pots contactar amb nosaltres si necessites més informació dels nostres serveis. Per qualsevol dubte o aclaració o demanar el pressupost de subministrament d’un joc infantil. 

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.