Àrea de joc infantil al barri de Sant Jordi Park de Rubí.

Hem finalitzat la creació d’una zona de jocs infantils per als nens i nenes del barri de Sant Jordi Park del nostre municipi, Rubí.

Estat inicial

El projecte es situa en una àrea prèviament desocupada i solitària, al costat d’una sèrie d’edificacions noves a la comunitat. Aquest espai, caracteritzat per la seva falta d’infraestructura recreativa adequada per a nens, només comptava amb aparells biosaludables destinats principalment a adults. L’absència d’àrees de joc dissenyades específicament per a l’entreteniment i desenvolupament dels nens i nenes ressaltava com una mancança significativa en la zona.

Actuacions principals:

  • Moviments de terres.
  • Enderrocs i moviments de terres per l’adequació de les jardineres.
  • Formació de parterres i zona de paviments, per crear una zona esmorteïdora en l’espai dels jocs infantils.
  • Instal·lació dels jocs infantils, mobiliari urbà i tancaments

Procés de construcció i d'instal·lació

Projectes relacionats

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Si has vist els nostres projectes realitzats i necessites quelcom similar per a la teva empresa privada, contacta amb nosaltres per demanar informació.

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.