Millora de l’espai públic del Carrer Vallirana.

La realització d’actuacions de millora de l’espai públic situat entre el carrer Vallirana, carrer Vallmanya i Vall d’Àneu es va realitzar per a fer una transformació de l’espai. Era important fer una millora de qualitat paisatgística, ambiental i social al barri.

Estat inicial

La superfície de 638 mi de forma rectangular requeria una millora després de les queixes rebudes per part de la ciutadania. Hi havia problemes erosius pel desnivell que s’havien intentat estabilitzar amb el sauló.

Hi havia plantats 6 plàtans, tot i que originalment n’eren 9. El seu estat no s’havia desenvolupar. La vegetació arbustiva era inexistent i causada per la humitat hi sortia diferent vegetació salvatge.

La plaça disposava de 4 bancs i 3 punts d’enllumenat públic. L’accessibilitat no estava fent treballada per a persones amb mobilitat reduïda i dificultava l’accés.

 

Actuacions

Les actuacions realitzades a l’obra per tal de garantir un espai que solucioni tots els problemes paisatgístics i d’ús van ser:

  • Creació de rases drenants vegetades
  • Implantació de gabions per a estructurar la superfície.
  • Anivellament i reposició de superfícies de sauló
  • Creació de zones pavimentades
  • Plantació de nou arbrat
  • Plantació d’arbustiva
  • Creació d’una xarxa de reg

 

Incorporació d’arbrat, arbustives i mobiliari urbà

Pel que fa a la instal·lació de nou arbrat i arbustives s’ha fet ús de: 2 unitats de Punica granatum, 5 de Fraxinus Angustifolia, Viburnum tinus, Salvia Christine Yeo, Pistacea lentiscus, Acca sellowiana.

Pel que fa al mobiliari urbà s’han reubicat els bancs i papereres existents.

Procés d'instal·lació

Projectes relacionats

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Si has vist els nostres projectes realitzats i necessites quelcom similar per a la teva empresa privada, contacta amb nosaltres per demanar informació.

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.