Dos parcs infantils nous a Lliçà d’Amunt.

El parc de Rosa Oriol Anguera (o també conegut pel de Ca l’Artigues) de Lliçà d’Amunt s’està realitzant en diferents fases degut a la complexitat de la transformació. Durant el mes de març s’han inaugurat dos zones de jocs infantils per tal de començar a gaudir-ne.

En aquesta primera fase del parc podem veure dos zones separades de jocs infantils, però també s’han realitzat les vorades i camins d’accés. S’han incorporat diferents elements de mobiliari urbà (bancs i contenidors de brossa) per a fer el seu ús el  més agradable possible.

Zona de jocs 1

Aquest primer parc està format per 3 casetes de fusta i es troba a ben tocar de l’Escola Rosa Oriol Anguera. Els elements incorporats són:

  • Caseta “Unique TREE HOUSE”
  • Caseta “Seaside house unit”
  • Caseta “Log Cabin with rest area”

Zona de jocs 2

El parc s’ha volgut complementar amb una zona de jocs infantils prop del mercat que aporten altres tipus de moviment:

  • Gronxador-cistella “Bird nest Swing”
  • Trampolí rodó soterrat
  • Giratori “Uranus”

Tota la instal·lació i transport es va fer per l’equip de Parcs i Jardins Catalunya S.L.

Projectes relacionats

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Si has vist els nostres projectes realitzats i necessites quelcom similar per a la teva empresa privada, contacta amb nosaltres per demanar informació.

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.