Nova àrea d’esport al Parc de la Guineu de Sant Cugat del Vallès.

Hem finalitzat l’obra d’una zona de cal·listènia i una pista de vòlei platja pels habitants de Sant Cugat del Vallès, ho trobareu al parc de la Guineu.

Estat inicial

El projecte està situat en una àrea que abans del seu inici es presentava com un descampat de terra sense una utilitat definida. Aquesta ubicació, mancada d’instal·lacions esportives o recreatives prèvies, oferia un llenç en blanc ideal per al desenvolupament de noves infraestructures per la comunitat.

Actuacions principals:

  • Moviments de terres.
  • Formació de parterres i zona de paviments, per crear una zona esmorteïdora en l’espai de cal·listènia.
  • Instal·lació d’una tanca per la pista de vòlei platja.
  • Instal·lació d’uns elements de cal·listènia.

Procés de construcció i d'instal·lació

Projectes relacionats

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Si has vist els nostres projectes realitzats i necessites quelcom similar per a la teva empresa privada, contacta amb nosaltres per demanar informació.

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.