Nosaltres.

Al servei d'administracions, empreses i particulars des de 1974

Amb més de 45 anys d’experiència, oferim serveis de jardineria, medi ambient i jocs infantils per a administracions, empreses i particulars. Dissenyem, construïm i mantenim espais verds, zones ajardinades, i parcs i patis d’esbarjo per als més petits, que fan dels nostres pobles i ciutats indrets acollidors.

Una empresa pionera

Oferim un tracte i funcionament de proximitat totalment adaptat i implicat amb el nostre client i l’espai a crear o mantenir. L’equip pluridisciplinari que formem ens permet afrontar qualsevol repte dins del món de la jardineria i el medi ambient.

Els valors que ens mouen són la cura de l’entorn, l’equip humà, el tracte amb els nostres clients i la millora constant. Incloem serveis d’arboricultura i forestals.

Perquè escollir-nos

Dedicació

Per la dedicació als nostres clients, la nostra tasca professional es basa en una clara vocació de Servei i Atenció al client

Passió

Per la nostra passió per la feina, més de 45 anys d’experiència en el sector de la jardineria ens avalen.

Formació i millora

Per la nostra formació i millora continua, és el compromís i la responsabilitat de tot l’equip professional de l’empresa.

Recursos

Pels nostres recursos, utilitzem tots els mitjans necessaris per facilitar la feina, sense deixar de banda el respecte al medi ambient.

Resposta

Per la nostra resposta ràpida i eficient. Un equip de professionals específics amb un servei d’urgències 365/24h

Qualitat

Per la nostra aposta per la qualitat, la satisfacció del client és el nostre objectiu. Estem certificats en ISO 9001:2015

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Pots contactar amb nosaltres si necessites més informació dels nostres serveis. Per qualsevol dubte o aclaració o demanar el pressupost de subministrament d’un joc infantil. 

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.