Camí de Can Xercavins, s/n · 08191 Rubí (BCN)

Construïm jardins i espais verds

Utilitzem les tècniques més capdavanteres en la construcció del jardí. Disposem de tot tipus de maquinària i el nostre equip humà està especialitzat i qualificat per a tot tipus de tasques.

La nostra empresa realitza els serveis de construcció en consonància, amb actuacions professionals, flexibles, tècnicament competents, de manera eficient, amb una bona relació qualitat/preu i sense oblidar el compromís amb les exigències legals, urbanístiques, de seguretat i de respecte al medi ambient.

Qualitat i experiència en construcció

Aprofitem la nostra àmplia experiència en jardineria i paisatgisme per donar solucions als clients. La gestió dels projectes és integral.

Disposem dels materials i productes necessaris amb la qualitat que es requereix.

Implantació i execució dels treballs d'obra, amb operaris especialitzats en cada camp (obra, pintura , reg automàtic, gespa artificial, plantacions, etc.).

Tenim tots els materials i operaris per a treballs d'obres i reformes en exteriors: terrasses, porxos, pèrgoles, tanques, terres resistents d'exteriors en fustes, imitació de fusta, etc.

Construcció d'un jardí

Construcció d'una zona verda

img_divider

Les claus d'una bona execució

  Materials
  Operaris
  Mitjans

 

Elements de la construcció

  Planificació
  Selecció de materials
  Execució
  Control de qualitat

Estem certificats en:

SISTEMA DE GESTIÓ DE LA QUALITAT: ISO 9001:2015.

Alguns trets característics d’aquesta gestió són: Optimització de processos gràcies a la millora contínua; Planificar, controlar i vigilar els elements que fan possible la prestació d’un bon servei per aconseguir la satisfacció dels nostres clients.

SISTEMA DE GESTIÓ MEDIAMBIENTAL: ISO 14001:2015.

Alguns trets característics d’aquesta gestió són: flota de vehicles adaptada a la diversitat d’espais, gestió de residus (separació en origen, reciclatge), tècniques i gestió d’estalvi d’aigua de reg, lluita integrada contra plagues i malalties.

SISTEMA DE GESTIÓ EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS: ISO 45001:2018.

Alguns trets característics d’aquesta gestió són: Treballadors formats i informats en matèria preventiva; Procediments de treball segurs; Equips i eines certificades CE; Equips de protecció col·lectiva i individual adequats. Tot això per a garantir la Seguretat i la Salut dels nostres treballadors.

Estem acreditats per la Generalitat de Catalunya, la classificació com a contractistes avala la nostra capacitat i solvència tècnica i econòmica.