Endoteràpia. Combatre la processionària mitjançant injeccions..

Els pins dels jardins malauradament poden estar afectats per una de les plagues més comunes, la processionària, caracteritzada per les típiques bosses blanques formades a dalt dels pins i les fileres d’erugues que causen danys importants als pins, amb efectes urticants i molestos a persones i animals.

Època adequada.

És ara a la tardor, el moment idoni per combatre la processionària  perquè les larves  comencen a néixer, les quals són més sensibles als insecticides i encara no han produït defoliacions importants.

Sistema innovador: Endoteràpia. maletí

Destaquem l’endoteràpia com sistema de tractament més revolucionari, ja que permet tractar els pins sense contaminar el medi ambient ni perjudicar la salut de les persones.
Aquest mètode consisteix a injectar directament al sistema vascular de l’arbre el producte necessari per controlar la plaga. El producte és aplicat a través d’injeccions des de la base fins a les fulles, les quals seran menjades per les larves i aquestes acabaran morint.

És un sistema molt efectiu perquè l’insecticida queda a l’interior de les fulles i allà queden actius durant mesos. Destaca l’absència d’atomització de productes químics en l’ambient i la total innocuïtat per a la salut humana podent-se utilitzar a qualsevol hora del dia.

607

Cal actuar com més aviat millor, per això no dubtis en contactar amb els professionals. Si en voleu saber més, ens ho podeu consultar.

Feu un comentari