Les millors APPS de Jardineria.

Poder utilitzar el mòbil per a facilitar-nos diferents tasques ja és una realitat. I nosaltres us portem les millors Apps de jardineria per a mantenir els vostres jardins el més fàcil possible.

Hi ha diferents funcionalitats que incorporen aquestes aplicacions i ens permet facilitar-nos la jardineria. Pots fer fotos a plantes per saber quina espècie és, establir alarmes pel reg, buscar informació, participar en comunitats d’experts o aficionats al tema, etc.

1. Picture This

Amb aquesta aplicació podràs identificar les plantes al moment fent una fotografia o agafant una de la teva galeria. Té una precisió del 98% i parteix d’una base de dades de més de 17.000 espècies de flors, arbres, suculentes, cactus, etc.

Té versió gratuïta i de pagament.

Versió iOS

Versió Android

2. LeafSnap

Similar a l’anterior amb un reconeixement de fins el 90%. Identifica les plantes i arbres i aprén sobre elles. També pots col·laborar i aportar més informació a la base de dades.

No recordes quan et toca regar les plantes? Afegeix-te recordatoris!

Versió iOS

Versió Android

3. SmartPlant

Gràcies a diferents experts podràs buscar quines plantes tens davant teu. Té un catàleg de més de 20.000 plantes on pots buscar a partir d’una imatge, buscant paraules o escanejant codis de barres.

També té altres funcionalitats com establir alarmes pel reg, fer un registre de les teves plantes i col·laborar donant més informació a la aplicació.

Té versió gratuïta i versió de pagament.

Versió iOS

Versió Android

4. Gardenize

Aquesta aplicació inclou un xat per a que xategis amb altres apassionats de la jardineria. També et permet fer un registre de les teves plantes i guardar-ho en format diari de totes les tasques que has fet, tractaments, etc.

També hi ha un apartat per a llegir consells i articles d’altres professionals del sector que et permetran ampliar els teus coneixements o resoldre dubtes.

Versió iOS

Versió Android

5. Garden Tags

És la app que conté més de 400.000 fotos de plantes d’altres usuaris membres. Tu també pots participar posant-hi les teves fotografies. Escanejant una imatge del teu dispositiu mòbil o una feta en directe, et permetrà saber informació sobre la planta. També podràs consultar consells i inspiració d’altres jardiners.

Té versió gratuïta i versió de pagament.

Versió iOS

Versió Android


Articles relacionats

També pots descobrir més coses en el nostre blog, com per exemple a l’article que expliquem com identificar danys potencials en els arbres.

Feu un comentari