Celebració del 50è Aniversari de Parcs i Jardins Catalunya.

El divendres 17 de maig, Parcs i Jardins Catalunya va celebrar el seu 50è aniversari. Va ser una jornada plena d’activitats i moments emotius que van reflectir l’esperit d’equip de la nostra empresa.

Benvinguda i esmorzar

La celebració va començar amb una benvinguda, on es va oferir un càtering amb cafè i begudes. Això ens va permetre gaudir d’un esmorzar conjunt, fomentant un ambient de grup des de l’inici del dia.

Per preparar el nostre cos i la nostra ment per a les activitats del dia, en Carles Carulla Cortiella, de Paleo Training, ens va guiar en una sessió d’escalfament. Aquesta sessió va ser fonamental per entrar en calor i estar a punt per a les següents dinàmiques.

Activitats d’expressió emocional

Una de les primeres activitats va consistir a expressar les nostres emocions relacionades amb la feina diària. Aquest exercici no només ens va ajudar a conèixer-nos millor entre companys, sinó que també va enfortir els llaços i la comprensió mútua dins de l’equip.

Jocs olímpics corporatius

La celebració va continuar amb uns Jocs Olímpics dissenyats per treballar en equip. Les proves van incloure:

  • Futbolí humà
  • Petanca
  • Diferents desafiaments en equip
  • I molt més

La prova final va ser particularment emocionant: vam haver de construir una catapulta amb pals i cordes per llançar una pilota el mes lluny possible. Cada una d’aquestes activitats requeria col·laboració i coordinació, ressaltant la importància del treball en equip.

Dinar i discurs del nostre gerent

Per culminar el dia, vam gaudir d’un dinar tots junts. El nostre gerent, en Jordi Bosch, va donar un emotiu discurs de motivació i agraïment, destacant els èxits dels últims cinquanta anys i l’esforç de tots els empleats. Va ser un dia increïble.

Feu un comentari