Participació en una jornada de Mesures per reduir l’impacte de la sequera al verd urbà.

El 12 de març de 2024, es va dur a terme una jornada de treball, organitzada per un destacat grup d’agrònoms especialistes en paisatge i reg: Inma Gascón, Imma Pedemonte, Yago Cavaller i Juan García. Aquest esdeveniment va reunir una diversa gamma d’experts, incloent-hi representants d’associacions, empreses, administració pública i l’àmbit acadèmic, amb l’objectiu d’enfrontar els desafiaments derivats de l’escassetat d’aigua en entorns urbans.

La jornada es va estructurar entorn de conferències inaugurals i taules de treball temàtiques, moderades per reconeguts professionals del sector. Entre els temes abordats es van destacar la priorització d’accions enfront de la sequera, la gestió de l’aigua des de la perspectiva administrativa i els reptes acadèmics en matèria de sostenibilitat.

L’esdeveniment va culminar amb una conferència de clausura a càrrec de Josep M. Mallarach, de la Universitat de Girona, qui va aprofundir en els valors intrínsecs de l’aigua i les seves implicacions en el context urbà.

Aquesta jornada no sols va ser un espai per a l’intercanvi de coneixements, sinó també una plataforma per a promoure la col·laboració i l’acció conjunta. Els participants es van acomiadar amb un renovat sentit de compromís i la convicció que, treballant junts, podem trobar solucions efectives per a preservar el verd urbà en temps d’escassetat d’aigua.

Feu un comentari