Trobada amb Norna Playgrounds a les nostres instal·lacions.

Rubí, [10/04/2024] — Recentment, vam tenir l’honor de rebre a una representant de Norna Playground, una destacada empresa danesa especialitzada en jocs infantils i mobiliari urbà. Aquesta trobada va ser una valuosa oportunitat per enfortir vincles i enriquir-nos mútuament.

La reunió es va desenvolupar a les nostres instal·lacions, on la representant de Norna va presentar el seu extens i innovador catàleg de productes. Ens va impressionar veure com cada peça està dissenyada amb un ferm compromís cap a la innovació i sostenibilitat. Descobrir junts les solucions creatives que ofereixen per revitalitzar els espais públics va ser realment inspirador.

Vam aprofitar l’ocasió per compartir en profunditat sobre la nostra missió i els projectes a Parcs i Jardins Catalunya. Vam detallar com cada iniciativa que emprenem és dirigida a millorar la qualitat de vida a les nostres comunitats, mitjançant la creació d’espais verds accessibles i beneficiosos per a tothom.

Aquest tipus de trobades no només representa un intercanvi d’idees i solucions entre proveïdors de diferents parts del món, sinó que també reforça el nostre compromís compartit amb la creació d’entorns urbans més habitables i sostenibles.

Estem agraïts per l’oportunitat de poder tenir a Norna Playground com a proveïdor.

Feu un comentari