Husson.

Parcs infantils, mobiliari urbà i cal·listènia.

Husson és una de les empreses amb les que confiem i treballem. Compartim els seus valors. La qualitat i durabilitat dels productes són molt importants, així com la seguretat i disseny amb innovació de cada una de les estructures. Hi col·laborem amb l’equipament per a parcs infantils, la cal·listènia i el mobiliari urbà.

Play, Sport i Urban furniture

Play

JUGAR és una necessitat vital per als nens, ja que contribueix a totes les formes de desenvolupament: físic, mental, sensorial, emocional i social.

Sport

Àrees poliesportives, equips de fitness a l’aire lliure , cursos d’exercicis i àrees esportives agradables per a fer exercici a l’aire lliure, sense restriccions, en tots els climes.

Urban furniture

Una completa col·lecció de mobiliari urbà d’alta qualitat per a equipar els teus espais públics i mantenir-los nets i segurs.

Contacte

Posa't en contacte
amb nosaltres

Truca’ns

Envia’ns un correu

Formulari web

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@ecoherbes.com. Per a més informació consulta el nostre Avís Legal i Política de Privadesa.